Organizacija

ptitle-particle1
ptitle-particle2
ptitle-particle3
ptitle-particle4

Mladen Komarica sa svojim strucnim znanjem te s diplomom psihologije i injžinjerstva fizikalne terapije će Va uvesti u potpuno novu dimenziju te dočarati Vam moć prodaje sa 900 uspjesno zavrsenih edukacija.

Raditi u prodaji znači sustavno raditi na sebi i razvoju svih potrebnih kompetencija i vještina koje su vam inače potrebne za napredak u životu, profesionalno i privatno. Komunikacija, pregovaranje, predstavljanje, izgradnja povjerenja, upornost, sustavan rad, kreativnost… Što vam od toga ne treba u životu općenito?

Gotovo svaka gospodarska grana uključuje i prodajno poslovanje. Stoga je izbor radnih mjesta koji vam stoji na raspolaganju uvijek puno veći, nego za ljude koji nemaju interesa za rad u prodaji.

Dobar prodavač/ica ne može postati tehnološki višak jer će zbog svojih dokazanih sposobnosti uvijek biti interesantan novom potencijalnom poslodavcu ili će barem puno lakše naći novi posao!

Prodaja je kroz ljudsku povijest uvijek imala svoje važno mjesto, ima ga danas, a imat će ga i u budućnosti, bez obzira na tehnološke, sociološke i gospodarske promjene u društvu.

Uz experte Vas će uvesti u potpuno novu dimenziju i sferu života. Uz sve vrste edukacija i seminara, organizujemo i raznolike team buildinge.

S obzirom da nam je organizacija teambuildinga jedna od glavnih aktivnosti tako u ponudi imamo:

 • Vožnju quadovima sa vodičem
 • Rafting ture
 • “Seosku olimpijadu”:
  1. Razvijanje domaćih pita i motanje sarmi sa našim kuharom – ove kulinarske aktivnosti odradimo zajedno za takmičarima (koji su podjeljeni u timove), ispečemo i biramo pobjednika.
  2. Trka u tačkama ili vrećama
  3. Zakucavanje eksera
  4. Povlačenje konopca
  5. Takmičenje u bilijaru i niz drugih aktvinosti u ovom duhu.
  6. Koristenje  wellness centara (bazen, jacuzzi, finska sauna, bio sauna, teretana, soba za odmor i centar za masažu)
  7.  bilijiar soba( Kako nam je glavni cilj da animiramo naše goste tako bi smo  im na raspolaganje stavili sobu sa bilijarom, pikadom i raznim društvenim igrama od čovječe ne ljuti se do profesionalnog šaha.)

We understand the importance of approaching each work integrally and believe in the power of simple.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)