Uspješno završen još jedan seminar!

ptitle-particle1
ptitle-particle2
ptitle-particle3
ptitle-particle4

U organizaciji Centra “BE STAR” u Sarajevu, dana 12. i 13. februara 2022.godine, održan je seminar za uposlenike agencije za posredovanje u osiguranju “BOSNAEXPRES d.o.o” i “BONUS AUTO d.o.o.” na temu: “Tehnike prodaje kroz prodajne procese”  i “Liderstvo i rukovođenje prodajom”.

 ? Radionica je pokazala da je važnost pregovaračkih vještina u prodaji, međutim jedno je biti svjestan važnosti, a drugo je znati kako pregovarati za uspješnu prodaju.  Upravo pregovaračke vještine često čine razliku između vrhunskih i prosječnih prodavača i pregovarača, a njihovim unapređenjem direktno utičemo na naš prodajni uspjeh.

? Cilj seminara – pokazati kako je moguće da se kroz različite tehnike skrene pažnja klijentima na potrebe i korist različitih proizvoda i usluga na tržištu. Također, cilj je da se pokaže mogućnost i potreba spoja tradicionalnog i digitaliziranog načina prodaje, pregovaranja I vođenja.

Dodjela certifikata učesnicima “BOSNAEXPRES d.o.o” i “BONUS AUTO d.o.o.”


? Lideri ili vođe da bi od uposlenika u prodaji mogli tražiti rezultat, prvenstveno im trebaju obezbijediti adekvatno znanje.

?Promjene u poslovnim organizacijama neminovne su ako poslovni sistem želi preživjeti u svom okruženju na tržištu. Prvenstveno, bitno je da postoji svijest i odgovornost zaposlenika, kao i pozitivan uticaj menadžera na motivaciju svojih uposlenika. To se najlakše ostvaruje uvođenjem treninga i timskog rada, što će svakog ponaosob inicirati da prepozna šta je to, šta je najbolje za njih i time doprinijeti uspješnijem obavljanju zadataka.

?Voditelj seminara: Mladen Komarica.

 Za više informacija o nadolazećim seminarima, posjetite nas na https://bestar.ba/ ili nas pozovite na broj +387 62 721 124

We understand the importance of approaching each work integrally and believe in the power of simple.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)